Domo-kun Cute

kecil hati dengan awak :'(

Assalamualaikum , Salam sejahtera dan Salam Satu Malaysia :)

hmm. entry sedih . tadi whatsapp dgn dia then cakap pasal nak jumpa. aku tanya lah , dia pernah kira tak berapa kali dia pernah ajak aku keluar . then dia rilek je jawab tak ingat . okay fine . actually awak tak pernah ajak saya keluar pun . sekali pun tak . selalu kalau kita nak jumpa, saya yang ajak . the same thing macam call. boleh kira pakai jari je berapa kali awak pernah call saya . selalu yg sampai berjam jam kita oncall tu , saya yang call . saya bukannya nak berkira dengan awak . tapi kadang kadang saya terfikir . saya sorg je ke yg nk jumpa awak ? saya sorg je ke yg nak dgr suara awak ? saya terhegeh hegeh dekat awak ? can you please make me understand . 
okay selepasni , saya takkan ajak ajak awak jumpa lagi . saya takka call awak lagi. kalau awak rasa awak rindu nak jumpa saya , awak ajaklah saya jumpa. kalau awak rasa awak rindu nak dengar suara saya , awak call lah saya . saya dah penat nak terhegeh sorang sorang dekat awak . assalamualaikum .

0 komen yang hangat !: