Domo-kun Cute

ABANG AKU SAKAI !

Assalamualaikum , Salam sejahtera dan Salam Satu Malaysia :)

hm lately update sedih sedih je oh . harini gaduh dengan abang pulak . dia tiba tiba nak memarah . period ke apa entah . okay ttadi aku keluar dengan Dira and Ayu . aku memang kena balik awal sebab mak aku kata ada orang nak datang . nanti aku kena bagi duit dekat orang tu . so before pergi kerja pagi tadi, mak aku tinggalkan RM100 dekat aku . orang tu kata nak datang pukul 5petang . okay aku tengok jam , baru pukul 2 , kluar lah . lama lagi . so aku pun keluar . tiba tiba pukul 3 abang aku whatsapp suruh aku bukak pintu sebab ada orang datang . aku time tu dekat Sungai Buloh and I was like..... huhhhh? kata pukul 5? apa ni ? so kitorang pun berkejar lah nak balik . sampai je rumah Dira aku pecut terus balik rumah . sampai rumah tengok dah takde orang . so aku pun dengan baik hatinya call abang aku.

aku: weh Jat, orang tu dah takde lah .
abang: yelah kau lembab call byk kali tak angkat! bodoh! menyusahkan orang!
aku: kau pahal , bendanya kata pukul 5 kan . sekarang baru pukul berapa . pukul 3 kau tahu .*sentap*
abang: dah lah kau! otak takde ! kau keluar apahal! bodoh! berambus lah! *tuutttt tuuutttt tutttt*
aku: *baling phone, menangis, call Farid 20kali tak angkat, baling phone balik*

memang aku meraung lah tadi . selamat takde orang kat rumah. haha dah lah aku dalam kesentapan yg teramat sangat dekat abang aku . call Farid dgn harapan nak mengadu tapi dia tak angkat . dengan rasa tak bersalahnya dia cakap phone dalam kereta. oh okay . sekarang blackberry kesayangan tu tak boleh on . entah apa permasaalahan nya tu aku pun taktahu . mungkin sebab dibaling sebanyak dua kali . hahaha . k tu je lah . byee bloggers :)


0 komen yang hangat !: