Domo-kun Cute

#DearAwak part 2

Assalamualaikum , Salam sejahtera dan Salam Satu Malaysia :)

hmm . okay . he still not change! apa lagi yg aku perlu buat nie. hello , susah sangat ke nak memahami hati perempuan? guys, please jawab . haihh kadang kadang putus asa aku dengan dia nie :( okay aku tak layan semua text and whatsapp dari dia . sebab aku nak dia belajar call aku . yeah , its happen . dia call aku . but then , bila aku layan whatsapp dia , dia dah tak call dah . what is it? apa ni ? perubahan sementara or what ? harini 10 haribulan . kitorg ada plan nak keluar . taktahu bila . dia tak de tanya apa apa pun . hell . nampak tak sekarang ? aku yg sentiasa beriya iya sedangkan dia ? DONT CARE AT ALL . okay . kalau dia tak kisah , FINEEE ! aku pun taknak kisah . lantaklah kalau tak jumpa langsung pun . salah siapa kan ?  dia nak ego sangat dengan aku ? okay . now , lets see siapa lebih ego ya Farid . bye :)

0 komen yang hangat !: