Domo-kun Cute

SEGMEN : TANGKAP FOLLOWERS SEBANYAK MUNGKIN

Assalamualaikum , Hai Evelibadihh :)


KLIK PADA GAMBAR UNTUK JOIN 

okay segmen ke tiga untuk minggu ni aku join . niat nak tambah bilangan followers . yelah . newbies kan kena lah berusaha keras sikit :) setakat ni followers hanya ada 65 orang . ini buktinya .


27 komen yang hangat !:

OnE_nIeZuKa said...

haiii..

marilah join giveaway saya nak makeup.. hadiahnya istimewa n banyak...
http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-nak-makeup.html

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam perkenalan! Wah cantiknya blog ni! Nak saya follow anda? Jom join segmen saya ini!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

Azriff Aziz said...

done follow :)69..follow me back k :)

Nur Razlinda said...

hai..dah follow sini. dtg terjah dari segmen yg same :))

Anisa Anuar said...

lalu sini

ctmz said...

done follow u.. =)
jom follow sy pulak!

http://www.the-red-heart.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

iezayusof said...

ieza follow sini, jemput folo ieza ^^

http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Everything's Everythings said...

Waalaikumsalam,

Selamat menangkap ^^
datang dari segmen yg sama

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/segmen-tangkap-follower-banyak-banyak_27.html

aisyah humaira' said...

dtg terjah dari segmen sama !!
done follow here :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

maszull said...

assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama done follow sini...:)

Isabel Diaz said...

Singgah sini sambil follow =]

Law tak bertambah follower tu maksudnya saya dah lama follow blog cute awk nie =]

Jum follow saya sekali

Terjah sini =]

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Mayang ABDUL RAZAK said...

done follow, hit me back ya http://mayangbakingmadness.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Diera Tekikushika said...

Salam perkenalan ! Dah sampai pun blog awak. jom pergi blog saya pulak meh =)

Cikgu Ma said...

follow awak dari segmen nabila medan =)

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Emas Putih said...

hai. sy dari segmen sama.Sy follow n singgah sini.
http://www.kisahemasputih.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Mrs.BuduBilis said...

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

singgah sini dari segmen yang sama...HAPPY BLOGWALKING

Eraz Fadli said...

Datang berguling-guling merayau melalui Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin.. ;)

http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

AyuInsYiraH said...

salam...sorry ayu lambat datang hehehe... baru ni lah ada masa..hehehe

ayu datang dari segmen yang sama..

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

miz ruha said...

datang menangkap.... ^_^

http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

miz ruha said...

datang menangkap.... ^_^

http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Intan Wandalaara said...

hi..done follow.
singgah sini jugak tau :)
http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

FL blogh0use said...

salam perkenalan !
join segmen ni jugak. ^^

like fanpage FL Bloghouse atau follow twitter untuk update terkini. tq ! =))

jihah jimur said...

jimur dtg sini dr segmen yg sma^^ hye...

http://jihahjimur.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

irwan alessa said...

salam, saya follow blog ni dari segmen yang sama.. jom terjah blog saya yang tak seberapa ni dan follow sy kembali ok??


http://irwanalessatyme.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

aynora nur said...

mari tangkap follower sama-sama..

http://www.aynoranur.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum,

Maaf sangat2 sebab lambat buat blogwalking... Harap kamu sudi singgah ke blog saya.

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html