Domo-kun Cute

SEGMEN SAYA NAK HADIAH MISTERI DARI SI PIPI MERAH

Assalamualaikum , Hai Evelibadihh :)





hai , sekarang ni aku rajin betul join segmen segmen ni . macam best lah pulak kan . haha
kali ni nak join segmen "SAYA NAK HADIAH MISTERI DARI SI PIPI MERAH"

sound interesting kan ? mmg lah interesting sebabtu aku join . haha
aku dapat segmen ni dari blog akak ni . comel tau blog dia . here's the link :


okay kalau aku menang contest ni , aku akan update blog haro hari , insyAllah kalau diberi kesempatan :) taktahulah kriteria mcm mana Si Pipi Merah ni nak . harap boleh menang :)


9 komen yang hangat !:

Ayu said...

done follow u yunk..

Everything's Everythings said...

Datang dari segmen yg sama, wish u best of luck ^^

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

لين Si Pipi Merah said...

eheh senangkan..insyaallah para pemenang di pilih oleh enche random.org.actually sbg penghargaan untuk semua sahabat blogger osem lynn ni.nak bagi semua tak mampu tapi lynn akan buat kalau ada rezeki kita share sama-sama. thanks yep sebab join dan support my blog.

senarai peserta hadiah misteri dah updated. :)

Isabel Diaz said...

Singgah sini sambil follow,

Jum follow blog saya jugak,

Terjah sini : Segmen saya nak hadiah misteri dari si pipi merah

☀ Izzaty Hedry☀ said...

gud luck !..

terbang dari segmen y sama jugak ..;)

http://cekedismanis.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

Hanif Idrus said...

Datang Dari segmen
Segmen Saya Nak Hadiah Misteri Dari Si Pipi Merah - klik sini
Salam kenal ...

AmirahSyafiqah ♥ said...

Singgah sini :)

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

Abby said...

Singgah sini , salam kenalan . :D , dtg dri segmen sama jugak . http://biby-fiessta.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

PeekAChuMey ♥ said...

terjah dari segmen yg sama :)
wish u gudluck ! chaiyok2x !!