Domo-kun Cute

PATAH SERIBU HATIKU . YA ALLAH . DUGAANMU :'(

Assalamualaikum , Hai Evelibadihh :)

hai semua . di petang hari ni , izinkan aku meluahkan perasaan aku dekat sini . haihh . 
okay . cerita nya mcamni . aku ada boyfriend . Abu (bukan nama sebenar) . macam orang lain , kami bahagia sejak couple lagi . tiba tiba satu hari , aku minta password Facebook dia .

Aku : bieeee , nak password fb boleh ? nk tgk2 je :)
Abu : oh boleh boleh . nah *********

k, lepastu aku pun bukak lah kan . bukak punya bukak . aihhh . *siapa perempuan ni* aku cakap dalam hatilah . aku  pun bukak lah . tu dekat chat . baca punya baca . ohh EX dia lah . aku pun urut dada lah kan . EH KEJAP ! tengok tarikh dia . Astaghfirullah . tarikh tu seminggu selepas aku couple dgn dia . okay aku ada buktinya . kami couple 20 oktober 2011 . dan tarikh chat nieeeeee


28 oktober ? what the meaning wehh ? what the meaning ? aku pun terus text dia , tanya . betul ke apa aku nampak ni . then jawapannya . YAA . YAA . aku rasa macam..... Ya Allah . beratnya dugaanmu YaAllah . aku memang sayangkan si Abu ni . hampir setiap hari aku doa semoga Allah jodohkan aku dgn dia dalam solat aku . kadang kadang aku sampai menangis doakan dia .

Parents aku tahu tentang hubungan kitorang ni . parents dia pun tahu . yess , dia dah mintak maf atas semua ni . tapi , beratnya aku yang tanggung . aku tak sangka dia tipu aku sejak dari mula perkenalan kitorang . walaupun dia dgn EX dia tu dah takde apa apa , aku tetap sakit menanggung semua ni . mak aku kata, setiap perkara yang dimulakan dengan sebuah penipuan, pasti akan berakhir dengan sebuah penipuan yang lain. wajar ke aku memaafkan dia ? :'(

Ya Allah , kau tabahkan lah hatiku . kalau dia bukan jodohku , pisahkanlah kami tanpa ada rasa dendam . Ya Allah , andai dia memang jodoh yang kau ciptakan buatku, lindungilah hubungan kami ini . hilangkan lah rasa curiga dalam hati ini Ya Allah . Aku mencintainya atas namamu Ya Allah :'(

0 komen yang hangat !: