Domo-kun Cute

Join Segment Tingkatkan Followers :)



okay aku saja je nak join segment ni . yelah aku kan dikira newbies lah jugak dalam dunia blogging ni kan . so harap bila dah join, bertambah lah jugak followers aku yang cukup cukup makan je ni haa , tak caye ? haha k ni bukti nya .


haha 29 orang je wehh . apa kan daya . baru nak berjinak jinak . haha rajin rajinlah follow blog aku ni , oh ya aku dapat segment ni pun dari blog sorang budak ni . kalau korang nak join , ni link dia 


hee , bila dah follow , tinggalkan url blog korang dekat shoutbox k , aku follow balik :) assalamualaikum :)

30 komen yang hangat !:

Zayn said...

Okay done ! :D . Hehe ,jemput blogwalking ke blog peserta lain jugak taw untuk tingkatkan follower

pha is said...

singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...

dah follow sini.. (n_n)

http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

♥ layla naziera ♥ said...

hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

emeliena said...

Assalamualaikum, melepak sini dari segmen yang sama ;]

Jemput singgah kalau sudi :
http://emeliena.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

roslita thalib said...

sinngah n follow ^^ http://karipapkensar.blogspot.com

rafflesia said...

as-salam..
datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


thanks
raff

Mya said...

salam singgah dari segment sama:) jum follow2! btw blog awk very nice tau:D

http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

CikMunBlogger said...

dari segmen yang sama :)

http://www.munviolettaxious.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

mun dah follow awk , #48 :)

jemput singgah blog mun ye .

Syikin Alias said...

hai,,
dari segmen yg sama...
done follow sini..follow me back yaww..XD

http://sayangmamabah.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

fiqah hamed said...

Follow sini dari segmen yang sama.. (:
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Jemput Jom join GA ini
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

Zamani said...

Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

Ok, gtg! (┌'⌣')┌

Dear KHY said...

datang dari segmen yang sama. saya follow sini,jemput ke blog saya dan be my follower kalau sudi ^_^

http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Engku Muzahadin said...

Bertandang ke sini di malam hari`
Menjamah bingkisan nota & follow sekali ;)Berlabuh layar dari segmen yang sama... Salam Kenal ^_^

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

cik azLyzah⊙.☉ said...

Helooooo...saye dah blogswimming,blogrunning,blogjumping,kat sini,sile blogwalking ke blog saye kalau free (saye memang merepekGila)xD
*done follow awak^^

http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Dhia Dirham said...

hi
http://dhiadirham.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Hanna said...

Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Nurfara Hani said...

Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Nurul Aini said...

Salam, singgah sini dan follow juga. :)


http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Kathy Rbain said...

dah follow sini dear...
http://coretanhatikathy.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Solehah Shamsuddin said...

Saya sudah follow blog awak. Awak, jom follow blog saya pula. Terima kasih.

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Eira Shamiera said...

hai..datang dari segmen sama..done follow..sudi-sudi follow kembali..:)
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Cik Puan Izan❤ said...

comelnya blog kamuu... dah jatuh cinta ni... saya follow sini... ;)

jom follow juga ^__^

http://www.lawacollections.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

MRS Rongoks said...

datang dari segmen yang sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

FL blogh0use said...

yuhuuu !! datang dari segmen yang sama. salam perkenalan ! ;)

like fb fanpage FL Bloghouse n follow twitter utk update terkini ^^, thanks !

~PILOT LOVER~ said...

Hye...naz dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah ke blog naz ye ^_^ slm knl

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

ishy77 said...

slmt berkawan..done follow U~~come n hit me back.tq ye

Mizzs Ninie said...

Hy,
Saya Mizzs Ninie dari segmen yang sama,
Saya followers awak yang ke- 85
Follow saya kembali di sini,
http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Dikbi Kamaruddin said...

dari segmen sama + follow
jom ke blog saya

http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Nur Husna Mohamad Jamil said...

done follow u..jgn lupe singgah and follow blog na.. :D

http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Juz A Bluelygirlz.... said...

hye
dri segmen yg sme ^^
done follow u..
vsit my blog ea..
klu sudi follow la skli hehehe