Domo-kun Cute

GIRL'S TALK - part two


 BAGAIMANA NAK TAHU LELAKI ITU SUKA KAN KORANG OR TAK , GIRLS ?

for sure ramai girls yg nak tahu tanda tanda lelaki tu ada heart feeling tak dekat dia . so , dari research yg aku buat , lelaki akan tunjukkan beberapa hints untuk korang kenal pasti sama ada dia suka kan korang or tak . 

First of all , dia akan call korang everynight without reasons. kadang kadang sebab hal tak penting pun dia akan call jugak . contohnya just nak tanya yang korang busy or tak . 

Second, dia tahu apa yang korang suka . bukan setakat tahu , tapi bagi and buat semua benda yang korang suka , dia jugak akan avoid dari buat benda yang korang tak suka . contohnya, dia akan stop smoking kalau dia tahu yg korang tak suka k.

       Third, dia akan text korang all day long even just nak borak benda benda yang merapu . k , yg ni comel . lelaki selalunya cepat bosan kalau asyik cakap pasal benda yg sama , TAPI , kalau dia ada heart feeling kat korang , dia tetap akan layan jugak .


      
      Fourth, dia tak segan segan nak kenalkan korang dekat kawan kawan dia or family dia , kalau orang tanya korang sape , dia akan jawab , kawan je , lepastu dia senyum senyum kat korang . please take note girls .

      Fifth , bila dengan gadis yang dia sayang, dia jadi lembutttt sangat. Lembut macam bukan setakat pijak semut tak mati tapi pijak gajah pun tak terasa. Suara pun romantik je bila tengah gayut.
    
      Sixth, kalau lelaki tu marah gila-gila then anda la satu-satunya orang yang mampu buat dia sejuk. dia mesti akan mengadu kalau kalau ada yg buat dia marah pada hari tu atau kalau dia ada bergaduh dengan sesiapa .
1.    
      Seventh,   dia akan cuba sebaik mungkin untuk cari masa untuk korang. Tak kira lah situasi apa sekalipun, dia mesti akan ada masa untuk korang.
 
1.      Eighth,  lelaki tu perasan akan benda-benda yang paling kecil yang korang ada atau buat . contohnya, cara anda potong kuku atau gaya anda bila berjalan .



      Nineth, dia surely akan risau bila korang jatuh sakit. yang lagi sweet , dia siap datang melawat dan bawak buah tangan lagi tau . kadang kadang tu tahap kerisauan dia melampau pulak padahal kita just demam sikit je.
     
      Lastly , well, korang boleh tanya kawan dia. aku yakin , walaupun tak banyak , dia mesti akan cerita sikit sikit tentang korang pada kawan kawan dia . 




      tapi, lelaki sekarang ni pandai berlakon kalau dia ada niat tak baik . so girls, actually kita tak boleh detect sama ada lelaki tu suka kita ikhlas atau tak :) ni cuma pendapat je . 






F

0 komen yang hangat !: