Domo-kun Cute
Okay rasanya ni post ke dua untuk tahun ni , haha . sorry lah malas nak update . lagipun takde masa . faham faham jelah . hostel life kan . ERRR . okay . ingat lagi my baby Farid ? oh kami dah clash . soooo sad  cer citer cer citer . HAHA tapi sekarang kami kawan baik . baik sangat . aku buat post ni untuk dia sebenarnya . benda ni aku nak cakap dekat dia tapi aku taktau cemana nak cakap . okay let me start . huhhhh *inhale exhale Farid , kau nak tahu tak sampai ke harini aku still sayangkan kau and aku tak pernah lupa pada semua janji kita. Aku tak pernah lupa cemana kau layan aku . aku tak pernah lupa kenangan kita , pahit atau manis semuanya sentiasa dalam ingatan. Kau pun camtu jugak ke haa ? agaknya tak kan . Yaa , aku harap kita boleh get back . sebab kau pun sayang aku jugak kan ? lepas semua dugaan yang kita lalui bersama , rugi kalau kita berhenti sekarang kan ? terima aku balik , boleh ?  Rindu saat saat dulu . masa kau pegang erat erat tanagan aku . masa kau senyum manis pada aku . masa kau bisik kan kata cinta pada aku . masa kau mengalirkan air mata sebab takut kehilangan aku . sumpah aku rindu semua tu Farid . *tears falling Aku tak reti nak berpuitis semua ni . aku just nak kau balik . tu je wehh . tu je . memang kau mintak suruh terima kau balik . aku nak kata NAK tapi aku…MALU ! haha macam bodoh je . Tapi now , the paper is perfect again . seriously perfect . I LOVE YOU DAMN MUCH . Can you please understand me sayang ? pleaseee . hm tu je lah nak cakap . bye .

0 komen yang hangat !: