Domo-kun Cute

youre the sun that shine my day :')


post ni khas untuk :


okay Farid . sembilan haribulan satu dua ribu dua belas awak akan pergi tinggalkan saya and ofcourse saya akan tersangat sangat rindukan awak . tapi , kita dah janji kan ? awak akan tunggu saya and saya akan tunggu awak :)



sumpah demi ALLAH , saya memang sayangkan awak . ingat lagi takkk ?


ni first meet kita :) oh I MISS THAT MOMENT ! the first time I saw your face , my heart beated soooo fast !


ini second meet . haha ingat tak awak cabar saya pakai baju kurung ? hee . and saya pakai . heyy , masa ni lahh that thing happen . kita dua je tahu . HAHA



okay yang ni pulak third meet . yg ni paling best . dari pagi sampai petang kita spend time together :) and dari pagi sampai petang jugak kita gelak je . batak batak ! ingat tak ? HAHA

the point here is , ILOVEYOUSOMUCHFARIDDDDD !
ingat anniversary kita ? HAHA next month , its nothing cause Im here without you babyyyy :')


Im trying to say, ' biee , please dont goooo :'( ' but seriously I dont have the effort to do that . whyy ? cause....


YOUR FUTURE WILL BE MINE :)



Farid , jangan lupa saya yaaa ? saya tunggu awak kat sini :) janji kita , pegang sampai mati . sampai mati tau ? hope awak baca ni sebab ni je yang saya mampu buat nak hilangkan rasa sedih ni . HAHAHA :') menangis untuk lelaki tu memang bodoh kan ? tapi kalau untuk awak , apapun saya sanggup buat . saya betul betul ikhlas sayangkan awak Farid :)

0 komen yang hangat !: