Domo-kun Cute

Lawatan Ke Kebun Sayur Belakang Sekolah :)

Kami student SMK SERI KUNDANG baru jea lepas balik dari lawatan ke kebun sayur yang terletak di belakang sekolah kami . Walaupun menyeronokkan dengan bau-bauan yang sangatlah menusuk kalbu , hari ni merupakan hari yang di anggap MALANG , HAHA !

Dekat kebun sayur tu , ada banyak sayur ohh . Example :-



Ni pokok BAYAM !



Ni pulak SAWI !



And yang ni , CILI !

HAHA , ni jelah yang aku ingat . Ehh , lupa nak cakap . Before kitorang sampai kat kebun tu , kitorang lalu dekat Kebun Pisang dulu . Rupa dia lebih kurang camni lahh .



lebih kurang jea ahh . hikhik ! kitorang just pusing pusing sikit jea then kitorang gerak ahh . BOSAN BHAII !

Tapi , apa pun kitorang kan LoveNature ! ambuihh . HAHA !


tu jea nak cakap , K BYE !

0 komen yang hangat !: