Domo-kun Cute

I will just move on :(


kay , sehubungan dengan entry aku semalam . hari ni aku ubah fikiran , haha :D
takdelahh . aku suka dia tapi dia tak suka aku pun .
takkan aku nak terhegeh-hegeh pulak kan ?:'(
takpelahh tapii aku still sayang DIA ! :)


untuk si DIA :
awak malam semalam awak mesej saya , saya happy sangat tapi awak cepat jea nak tidur nampak sangat awak tak suka saya or dalam erti kata lain awak taknak layan saya kan ? okay saya memang lah sedih tapi , saya tunggu awak jugak :)
cinta bertepuk sebelah tangan :) HAHA :D


untuk korang semua :
aku tahu lah aku nampak daif gilaa kan? biarlahh . tapi betullah ni first time aku suka some one tu gilaa gilaa tapi dia tak respond :( so serious aku rasa down sikit . tapi sikit jelahh . sebab apa pun kitorang still berkawan :) tu pun dah cukup bagi aku .


HAHA :D
bodoh kan aku ? yee aku bodoh . haha kay dah cukup :)
tu jea aku nak cakap :)

0 komen yang hangat !: