Domo-kun Cute

GKT :)

G : Girls
K : Keep
T : Tightened


GKT pada mulanya dianggotai oleh 6 orang . iaitu :-


Noor Aimuni Asmadi .
15 Tahun :)
Bandar Tasik Puteri , Rawang .
Tingkatan Tiga Wardah .
Anak Sulung Daripada Empat Orang Adik Beradik :)



Norhidayah Mustapa Kamal .
15 Tahun :)
Kampung Melayu Seri Kundang , Rawang .
Tingkatan Tiga Wardah .
Anak Sulung Daripada Tujuh Orang Adik Beradik :)



Hasliza Fauzi .
15 Tahun :)
Kampung Melayu Seri Kundang .
Tingkatan Tiga Wardah .
Anak kedua terakhir :)



Nurfifi Azwa Othman .
15 Tahun :)
Desa Kundang , Rawang .
Tingkatan 3K7 .
Anak Ke Tiga :)



Fatin Nur Izzati Mohd Suhaimi .
15 Tahun :)
Desa Kundang , Rawang .
Tingkatan Tiga Wardah .
Anak Sulung :)

and yang terakhir of course lahh aku sendiri :)


pasal aku , korang tak perlu tahu :P

ni saat saat manis kitorang masa together dulu :)







GKT sangat sangatlahh bermakna pada aku . dengan doranglah aku belajar macam macam . susah senang kami sama sama even kadang kadang tersisih tapi aku tak amik hati and anggap tu sume asam garam kehidupan :) sekarang GKT dah takde lagi dah :) tapi kami still together walaupun tak semua join . apa apa pun kitorang banyak spend time and bila jumpa , ada je benda lawak yang terjadi :) bila habis sekolah nanti , ni lah kenangan yang akan aku bawak :) so , appreciate your friendship guys :) byeee .

0 komen yang hangat !: