Domo-kun Cute

Bercakap Mengenai Kanak Kanak Ribena :P

kay sebelum aku mulakan dengan lebih mendalam , aku tunjukkan dekat korang apa erti Kanak Kanak Ribena yg sebenar .


.


Ni barulah kanak kana ribena . yang mana , kalau buat perangai or kalau menyusahkan parents , kita dont mind sangat . sebab apa ? sebab dorang ni kecik lagi and belum mumaiyyiz(camni ke eja dia) haha

Tapi , kalau korang yang umur 12-21 tahun cakap yg korang tu kanak kanak ribena , memang tidak lah kan . and kalau korang hurt parent korang punya feeling , memng tak boleh diterima sebab korang bukannya kanak kanak lagi . okay ?
tengok gambar gambar ni , ni lah yg terjadi dekat budak budak zaman sekarang yg perasan dorang tu tak berdosa . HAIHHH :/






aku nak tunjuk pun segan bhaii . takpelah , Yang Buruk Jadikan Sempadan kan ?
cer korang pk ehh , budak budak ni semua , mak bapak dorang tak hantar g sekolah ke ?


hantar je nye punn . tapi , dorang ni such a good actor . sebab :-



baik kan ? ofcourselahh . HAIHH sebab tu orang cakap kita ni Manusia AKhir Zaman takyah nafikan , korang sendiri mengaku kan benda benda ni semua ada berlaku kat sekeliling kita ? tu lahh . Renung renungkan dan Selamat Beramal :)

0 komen yang hangat !: