Domo-kun Cute

post pendek :)








do you hear that ? leave me alone lah ! jangan kacau aku lagi . sepanjang kau hidup , ada aku kacau hidup kau ke ? tak kan ? kau yang cari pasal dengan aku dulu , so terima lah padahnya =='
aku benci kau lah ! jangan kacau aku lagi boleh tak ? tolonglah paham yang antara kita , dah takde apa apa !





kau jangan buad aku annoying dengan kau , boleh ? ergh ! fu*k lah !






kalau kau tak puas hati aku posting pasal kau , then jangan lah kacau aku ! do whatever you wanna do and i dont care at all boy !




konklusinya , aku tak hingin berhubungan dengan kau lagi , kawan pun taknak apatah lagi kalau adik angkat ke apa ke and soo whatever lagi . HARAP MAKLUM !


benda ni , dah over ! jangan ingatkan aku pasal hubungan kita dulu sebab aku BENCI ! byebyeee !








0 komen yang hangat !: