Domo-kun Cute

me and myself :D


i start my life with you i will make sure that i finish it with you too

   
AHMAD SYAKIR ASRI , did you know that i love you very much ? kenapa kau tinggalkan aku hah ?


you know what ? aku hari hari ingat dekat kau , tunggu kau pujuk aku , tapi apa pun aku tak dapat . kau asyik tuduh tuduh aku je :(  hey boy ! i'm not your toy !


let me say something about you , kau selalu rasa kau PERFECT ==' but kau perasan tak yg aku cuba berubah demi kau ? ada kau perasan ? takde kan ? kau nakkan girl yang perfect or yang bajet perfect ? huh ?


aku bukan bodoh , so jangan bodohkan aku , masa malam tu , bukan lokman kan ? kawan kau kan ? macamlah aku taktahu , tapi aku tak pernah rasa nak berdendam dengan kau atau apa. tiba tiba kau kata , kau nak lepaskan aku cara baik . kenapa ?







kau kata aku salahkan kau ? mana ada ! tak pernah pun aku salahkan kau ! aku sayang dekat kau , kau tahu tak ??!!



kenapa kau tak nampak wahai AHMAD SYAKIR BIN ASRI ?



0 komen yang hangat !: